Tässä vaiheessa mulla pitäs olla vähintäänkin jonkunasteen masennus, mutta loppujen lopuksi, tuollaset ihmiset pittää vaan jättää ommaan arvoonsa.

Sillon ku täytin 21, niin synttärit oli yhtä helevettiä. Kaverin elämän tilanne oli sillon mitä oli (menneisyydestä puhumattakaan) ja neiti päätti vielä pilata kaikkien illan kolmio draamalla. Sitten ku oltiin valmis palaamaan entisen kanssa yhteen niin sitä ootettiinki vauvvaa toiselle ja yhtäkkiä oltiinki one big happy family ja eksä oltiin unohettu kokonaan. Hassua miten se mieli muuttuu alle 12 tunnin aikana. No tämä kyseinen henkilö teki katoamistempun, ihan normaalia, ja oottiki, että me muut oltais soiteltu sille 24/7. Tällä kertaa tehtiinki sitten niin, että ei soitettu ku pari kertaa ja ootettiin, että neiti itte ottaa yhteyttä. No viikon päästä tuliki vihasta viestiä ku ollaan kaikki ihan perseestä ja epäkavereita! Ja vain sen takia ku ei soiteltu tarpeeksi useasti!? Elämä se on minullaki!! Nykyään ei olla missään väleissä ja oonki saanu kuulla, että tällä kyseisellä ihmisellä ei olekkaan kettään muuta ku perheensä.

Nyt tänä vkl sitten sattu sellanen homma. Lähettiin ajeleen perjantaina kaverin kanssa vanhempiemme luo. Oon tässä 3 viikkoa asuskellu kaverin luona (hänen luvallaa + hän itse ehotti, että menen sinne punkkaileen) koska sain aika lyhyellä varostusajalla töitä toiselta paikkakunnalta. PerjAntaina tämä ihminen sitten sano mulle, että missä meinaan olla muutaman päivän ku hän lähtee jo torstaina pois. Tottakai olin kuvitellu, että saisin olla siellä sen kämpillä, mutta nähtävästi en. Nyt vkl olin tyhjentämässä ommaa vanhaa kämppää ja tännään sitten piti siivota se. Laitoin sitten tälle ihmiselle viestiä, että en pääse lähtemään tännään mihinkään, koska mennee niin myöhään. Lähtisin yötä vasten ajamaan ja suoraan siittä töihin. Vastaukseksi tuli ''en olisi muutenkaan tullut kyydilläsi, koska menen äitini autolla. Voitkin sitten huomenna hakea roinasi luotani ja palauta vara-avain yöpöydälle''. Syytä ei tullut, että miksi? Ymmärrän joo kyllä, että se on tämän henkilön kämppä, mutta kait mullaki nyt jonkulainen oikeus on kuulla syy?

Muutamat läheiset kaverit joille kerroin tämän ja perheeni, niin kaikki sano, että jättää tuollanen ihminen ommaan arvoonsa ja heittää tuollanen kaveri menemään. Päätin, että piän mielummin vähän hajurakoa, koska ollaan kumminki tunnettu tämän ihmisen kanssa 4 vuotiaista saakka. Viestistä, jonka tää neiti lähetti, sai aika negatiivisen kuvan. No tännään kumminki se oli yrittäny soittaa mulle ja oli ihan muina miehinä kirjottanu naamakirjaanki?? Luulis, että ihminen tajuaa, että ei hirveänä huvita jutella! Mulla on omat teoriat siittä, että miks nyt näin kävi, mutta pidetään ne mölyt omassa mahassa..

 

''Pojat tulivat aina sanomaan minulle, että voisinko esitellä heille tuon tai tuon ystäväni. Kun roolit muuttuivat, pakka meni täysin sekaisin, eikä moni pitänyt siitä lainkaan'' - Kelly Osbourne