Kevätki se jo kolokuttelee ovella ja mullaki alakaa olemaan monet asiat aika mallillaan.

Sain sovittua välini tämän henkilön kanssa joka potkas mut ulos sieltä kämpästä. Son vaan niin vaikea olla vihoissa sellasen ihmisen kanssa, jonka on tuntenu tuolta melekeen vaippaiästä asti. Kumminki niitä harvoja joille voi kertoa kaiken ja tiijän sen itekki, ettei se sillekkään heleppoa ollu. Mutta ei tuosta aiheesta sen enempää!

Son taas niitä viikonloppuna ku puhelin laulaa koko yön. Ja joo joo, tiijän, että voihan sen hupelimen laittaa joko äänettömälle tai kokonaan kiinni, mutta mää en voi sitä tehhä, koska on sattunu tulemaan niitäki öitä, että jollaki on oikeasti hätä!

Entinen poikakaveri soitti. Se voivotteli sitä, ku se on tuolla jumalan selän takana nyt töissä, ku sieltä ei pääse pois ja vielä kuukausi pittäis jaksaa. Onse kumma, että nuo jotkut kyläkaupat on perkeleen kalliita! (Tämä herra voi sen kertoa!)

Ostoslista:

* Shampoota

*Leipää

* Ja leivän päälle makkaraa

Yhteensä = 16 euroa!!

Tässä muutamassa päivässä kerenny taas sattua ja tapahtua ja kuulla niin palijon asioita, ettei etes tiijä mistä alottas! Entisen kämpän kumminki kävin siivoamassa ja palautin avaimet ja olivat kuulemma naapurit soitelleen kilipaa ja harmitelleet ku muutan pois :,) Harmi vaan, että ennoo löytäny uutta kämppää itelleni tältä uuvelta paikkakunnalta, ja nyt jouvunki kulukemaan joka päivä yli 100 kilsaa töihin ja kyllähän se jo tuossa selässä tuntuu. Mutta kyllä se odotus vielä palkitaan!

Töissä oon saanu kuulla kuinka työkaverilla on jotaki ihime suhde mutkeroita.. MUKA! Neiti seurustellu yli 4 vuotta ja meijän esimies on vielä sen anoppi ja se kehtaa läyhätä mulle sen entisestä kuinka ne tekstailee ja kuinka vanha suola taitaa vähän janottaa.. Ja ku vielä tämä kaikki tapahtuu nykyisen seläntakana! Eilen perjantaina sehän hyppäsiki entisen auton kyytiin ja minne lie lähtivät. Saan taas tiistaina sitten kuulla kuinka oli niin kivvaa yhessä -.- Joskus on vaan parempi ettei tiijä joitaki asioita..

Ai niin joo! Entinen tosiaanki ettii kämppää samalta paikkakunnalta ku mää ja se sanoki, että maanantaina se käy sitä kattomassa (yksiö) ja jos mielyttää silimää hän sen ottaa ja muuttaa siihen. Saan kuulemma mennä sen kanssa sinne asustamaan jos en löyvä kämppää ;D

Lähtis syömään, MORO!