Pitihän se käyvä vapun kunniaksi pikkusen ulukona kavereitten kanssa :) Oli aika perus ilta. Juoma virtasi ja naurua riitti. Seuraavana aamuna ei nyt ollu kovinkaan paha olo. Pikkunen pääkipu ja vähän vetämätön olo, mutta nehän vain kuuluu asiaan ;D

Oli pieni yllätyski ku naamakirjaan kirjauduin. Oli sähköpostiin tullu viestiä keski-ikäseltä naiselta, että onko kenties pankkikortti hukassa. Kaverille ihmettelin, että miten muka voi olla mahdollista, koska maksoin kortilla taksin ja laitoin korttin laukkuun. Tarkistin kumminkin laukun ja kas kummaa eipä ollu pankkikorttia siellä! Äkkiä laitoin takasin viestiä, että näin on nähtävästi päässy käymään, että kortti on tipahtanu vissiin taksiin, mutta se oliki tipahtanu epähuomiossa maahan. Olin kaverin luona yötä, joten kortti oli tipahtanut parkkialueelle, josta nainen sen oli löytänyt ja ottanut talteen. Kiitos tälle ihanalle ihmiselle! Pankkikortti kumminkin on yksi tärkeimmistä tavaroista mulle ja tämä tyttö oppi ainaki sen, että pankkikorttia en ennään ikinä ota rientoihin matkaan :)

Lähin ajelemaan kotiapäin ku olin vähän selvinny ja kotimatka oli aikas pitkä. Tuolla liikenteessä oli taas vähän kaikenlaisia kuskeja. Matkan varrella on aika palijon satasen rajotuksia, mutta jotkut ajjaa sitä 80. Esmes edessä oli pikku auto, jota selvästi ohjasi vähän iäkkäämpi nainen. Rajotus oli 100 ja tämä mummeli ajo 80. Tuli sitten kiva pitkä suora ja ajattelin, että ohitampas auton. Ku pääsin tämän toisen auton vierelle, aukeaa tästä autosta ikkuna ja TIT TI DII! Keskisormi pullahtaa ikkunasta ulos :DD eihän siinä voinu ku revetä, vaikka tosi epäkypsää tuollanen keskisormen näyttäminen ja vielä semmosessa tilanteessa, joka on ihan laillinen!! Plus huom! Pitkä suora, eikä ketään tule vastaan! Mutta ehkä se otti jotenki luonteenpäälle?

On mutki ohittanu vaikka ja kuka, mutta koskaan en ole keskisormea vilautellut!